sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Se tunne kun ei ole otsikkoa.


Juu pitkään mietin mikä olisi hyvä otsikko mutta loppujen lopuksi en mitään keksinyt.

Perjantai iltana puolen neljän aikoihin aloitettiin Veeran ja Hennan kanssa katoksien siivous urakka. Siivottiin vartin yli kuuteen asti ja sinä aikana saatiin aikaseksi siivottua 5 katos riviä.  Ilta menikin kämpillä ollessa .

Lauantai aamuna olin aamutallissa. Jostain syystä sen tekoon tuntui menevän todella kauan en tajua miksi..
Aamutallin jälkeen lähdin kämpille. Kämpillä kerkesinkin vaan vaihtaa takin ja ottaa rahat, kun lähdin samassa kyydissä missä henna ja veera menivät keskustaan, ku ne oli menossa peliin ni käytin kyydin hyväksi ja menin käymään agrissa sillä tarvitisin lämoölinimenttiä jumissa olveiin niskaan ja hartioihin. Lauantain olin muuten kämpillä vähän siivoilin ja olin koneella. Illasta kuvattiin sille opisto elämää kanavalle taas uusi video :D

Tänään aamusta lähdettiin puolen kymmenen aikoihin siivoamaan loput kaksikatos riviä joista toinen oli karsinallisia. Aikaa niiden siivoamiseen kului 2h 30min. Sen jälkeen kävin noutamassa tallista turvakengät ja lähdin kämpille syömään pientä ja pukemaan lämpimästi. Lähdin kakskyt vaille yksi radalle päin sillä kaverini Laura oli siellä hevosensa Vilin  kanssa kun se juoksi raveissa kilpaa. Olin hetken siinä jutustelemassa sen kanssa ja sitten kuvailin hetken lämmityksessä olevia hevosia ja menin sitten hakemaan loimia loimitukseen.
Loimitus meni taas oikein hyvin ehkä paremminkin ku viimeks! Sain myös tnä vihdoin kypärä hupun siinä on valkoisella minun nimi ja sukunimi tykkään kovasti siitä :)) Ravien jälkeen kävin vaihtaa kengät tallissa ja tulinki sit kämpille. Loppuilta onkin mennyt vain kämpilllä ollessa.

Vili :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti