keskiviikko 23. lokakuuta 2013

Pientä päivittelä

Sunnuntai aamuna en kerennytkään tallille sillä pakkasin koko aamun. Olin vähän yli viisi asuntolalla, jonka jälkeen suuntasin Mintulle ja Veeralle viettää aikaa ku ei mulla yksin kämpässä muutakaan tekemistä ois ollu. Illalla kävinki sit kattoo Mintun ja Veeran poneja, ku ne siirty lomalla tänne. Veeralla on issikka ja Mintulla russi. Paijailin pitkään Veeran pnia sillä hain sen sisälle sillä aikaa kun Veera haki Mintun ponin sisälle. Sen jälkeen suuntasin kämpille lepäämään ja hetken päästä Henna ja Petra jo tulikin.


Maanantai aamu alkoi teorialla ensin oli ruotsia ja sitten äikkää. Sen jälkeen käytiin syömässä ja mentiin kämpille.  Kämpiltä hetken päästä suuntasinki kengittämään. kengitin yhden hevosen yksin siinä ajassa,  kun kaksi muuta tyttöä sai kengitettyä toiselle hevoselle vain takapään, siinä sitten odottelin et neki ois valmiita. Sen jälkeen suuntasin syömään ja siitä passinhoitoon. Kaisa oli jäänyt yksin pihalle joten se oli vähän riehakas sisälle vietäessä ,sekä hoitaessa se oli rauhaton. Lopulta se rauhoottu, kun Petra tuli rapsuttelee sitä.Passihoidon jälkeen menin Mintun ja Veerankaa hoitaa niiden poneja.


Tiistaina aamulla alkoi teorialla ensin oli atk:ta ja sitten oli terveystietoa. Sen jälkeen kävin syömässä ja sen jälkeen kävin kämpillä laittamassa lämmintä päälle sillä lähdin talliin. Aluksi laitoimme Ellan ajolle valmiiksi Anne kävi ajamassa sen ja sen jälkeen laitoimme Viltsun valmiiksi sillä Ari kävi ajamassa sillä. Sen jälkeen saimme tehtäväksemme laittaa Taavin, Savannan ja Latron  hiittivarustukseen. Kun hevoset oli saatu valmiiksi sain kuulla, että lähden ajamaan Taavilla hiittiä. Olin ensimmäistä kertaa koululla hiitillä. Olen siis aikasemmin ajanut hiittiä, mutten vielä täällä koululla aikasemmin ole. Tallissa vielä pesin harjoja ja sen jälkeen pääsin syömään ja siitä sitten passinhoitoon. Kaisa tällä kertaa käyttäytyi hyvin hoitaessa.


Tänään meillä oli aamulla taas teoriaa ensin atk:ta ja sitten terveystietoa. Sen jälkeen kävin syömässä ja lähdin kämpille vaihtamaan kamppeita sillä koko päivän on tullut vettä, jonka seurauksesta lumet suli. Sittenhä sitä tuli kaksi kertaa lennettyä nurin matkalla talliin. Tallissa laitoimme ensin Woten valmiiksi ja sen jälkeen laitoin Talen valmiiksi sillä lähdin ajamaan sillä Sannin kanssa taino Sanni istui vaan kyydissä. Ajon jälkeen pestiin hevoset, ja laitettiin ne pois sen jälkeen meidän piti vaan lakasta ja päästiin sitten pois tallista. Kävin Hennan kanssa syömässä ja  sen jälkeen mentiin passinhoitoon. Kaisa oli tällä kertaa ihan rauhallinen ja se oli mukava hoitaa:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti