lauantai 19. lokakuuta 2013

Lunta!

Tosiaan Viitasaarelle alkoi torstai iltana satamaan lunta ja perjantaina sitä tihutteli lisää ja koko lauantain sitä on prttänt kovemmin.

Torstai iltana olin tekemässä iltatallia. Laitettii Eppu ja Rasse yöks sisälle. Iltatallin jälkeen lähettiin  serkuille siellä laiteltiin ruokaa ja sit käytiin ihanassa räntäsateessa Jonnankaa hakee Mirkalle hiusväri. Sen jälkeen värjäsin Mirkan hiukset kello rupes olee lähemmäs puol kymmenen, kun kotia päin lähin kävelee.

Tää kuva on otettu asuntolalta raviradalle yks ilta.

Perjantai aamuna heräilin ennen yheksää ja laittelin kampeita kasaan lähin megazoneen erään porukan kanssa. Reissu oli kerrassaan hauska , huomasin kuinka itsekin piristyin siellä. Olin toista kertaa siellä ja sijoituin ekassa pelissä viidenneksi ja toisella kierroksella olin toinen!:) Sieltä kotiuduin 5 aikaan hassunhauskan auto matkan jälkeen!!! Naurulle ei loppua meinannu auto matkalla tulla. Mentiin sittten Sennin kanssa ennen takikselle lähtöä käymään Topilla tehtiin suklaavaahtoa ja pelailtiin. Sen jälkeen otettiin suunta takikselle. Kerkesin olla takiksella puoli tuntia kunnes Tiia soitti , että pitää lähtee senkaa ajelee . Kävin senkaa ajelee pari lenkkiä ja sitten käytiin lenkittää Mantaa, jonka jälkeen suuntasin takaisin takikselle ja sieltä hetken päästä kotiin nukkumaan.

Kalle

Tänä aamuna nousin yhdeksän aikoihin ylös hoidin koirat ja soitin Tarulle mihin aikaa ne hakee mut niille. Kahentoista jälkeen ne sit haki mut ja laitettiin heti Voke ja Lilli kuntoon. Jouduttiin kuitenki hetki ootteleen enneku voitiin lähtee , koska myräkkä oli kova. Lopulta keli selkeni ja lähettiin ratsastaa. Käveltiin paljon ja otettiin ravipätkää Voke toimi tosi hyvin! Otettiin myös yks laukkapätkä josta Voke hieman kuumui mutta laski silti raville. pari kertaa se innostui pomppaamaan pystyn kotimatkalla ja steppaili laidasta laitaan Lopulta oltiin kuitenki aivan märkiä sillä se myräkkä tuli takas. Saatiin sit Voke rauhotettua sillä , että Taru ja Lilli meni eellä.Sen jälkeen taluteltiin yhtä tyttöä Lillillä .  Sitten hevoset sai hetken rauhassa kuivua ja syyä heiniä . Sillä välin käytiin vaihtaa Tarunkaa Suprille kaulakappaleellinen loimi ja sitten vein Seballe ja Suprille tarhoihin päiväheinät. Kun Voke ja Lilli oli aika kuivia laitettiin niille sadeloimet ja kaulakappaleet ja lähettiin viemää ne Suprin kaveriks tarhaan. Sitten ku hevoset oli tarhassa laiteltiin tavarat paikalleen ja lähettiin syömään , jonka jälkeen lähdin kotiin. Seba totuttelee satulaan ja nousen seuraavana viikonloppuna sen selkään. Illasta ois vielä suunnitelmana käyä hoitaa Eppu ja Rasse ja sen jälkeen pitäs pakata tavarat , koska huomenna ois kahen jälkeen taas suunta kaustiselle. Aamulla saatan käydä vielä ratsastamassa Epun ja Rassen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti