torstai 8. elokuuta 2013

Pientä päivittelyä

Olin tosiaan sillon tiistai-keskiviikko yön serkuilla. Yöllä väsyneenä sit tuli kehiteltyä tällänen läppä myynti ilmotus , jossa on niikö mun toinen serkku muka myynnissä :D

Myydään haikenmielin, 13 vuotias iso rakenteinen shire. Toimii omalla moottorilla, ei automaatti kuitenkaan. Ei lasten ratsukko, mutta isommalla kuskilla menee väistöt sun muut. Kiltti hoitaa. Koulu he-c, hyppää irtona 20cm mutta ratana 15cm. On hieman laiska, ei pure tai potki. ei jaksa keulia tai riehua. Mukaan ei ole antaa mitään muutaku muutama bandeu. Hp: 130€ varusteineen, mutta 4000e ilman varusteita. ohjataan juoksemaan kotiin. Lisä tietoa saapi pyytämällä, jötikkä asuu Mäkitiellä suomessa. Kuvia saa lisäpyynnöstä oikein mukava kopukka, tästä jollekkin mahtava projekti.
Unohtu mainita, oikea nimi Maria Jonnasaurus "taunus"
löytyy ruokakaupasta tuolla nimellä ^^

Että tollasta saatiin kyllä kunnon naurut:D

Keskiviikkona aamutalli käytiin tekee hevoset laitettiin laitumelle ja sit siivottiin karsina ja laitettiin iltaruuat valmiiks ja putsattiin vesikupit ja täytettiin. sit lähettiinki pois. 2 aikaa tulin kotii siivoo ja pakkaa. Tnä meen moikkaa kavereita ja huomenna tai lauantaina ois suunta hallamäkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti