maanantai 12. elokuuta 2013

Kylläpä aika taas vierähti.

Torstai iltana tosiaan olin moikkaa kavereita jonkun pari tuntia kylällä oltiin. Sit sanoinki niille heipat ku mulla tosiaan huomenna alkaa koulu.

Perjantaina aamulla ajoin kaatosateessa pyörällä ensin serkuille ja lähettiin tekee aamutalli. Sen jälkeen suuntasin koululle moikkaa mun yläaste aiaksta liikunnan opettajaa. Samalla sit haettiin Mirkankaa Viivi eskarista. Sen jälkeen suunnattiin niille ja lähin mun tädin kyydissä sieltä Tiialle soliskylälle. Tiiankaa ensin hetki vaan jutusteltiin vaa ja sit päätettiin lähtee Mantankaa lenkille ja moikkaa samalla Mantan kavereita et se sai vähän leikkiä. Lenkiltä ku palattiin ruvettiin lettujen tekoon ja siitä ei seurannu mielettömiä naurukohtauksia sekä pervoja juttuja::DD Tiialata lähin kaheksan jälkeen.

Lauantaina oltiinki sit päivä äänekoskella ostoksilla , ostin kaiken lopun tarvittavan kouluun. Aamulla ennen Äänekoskelle lähtöä mummo tuli meille juustokakun kanssa ja pitihän sitä syyää tietty ennen lähtöä. Se oli kuulemma koulunalkajais kakku.

Sunnuntai aamuna kello soi 08:10. Sen jälkeen pikainen pukeentuminen kameralaukun pakkaaminen sen jälkeen söin aamupalan. Syönnin jälkeen otin suunnaksi Hallamäki. Hallamäessä olin vähän jälkeen puol kymmenen . Kävin ensi kahavilla ja sit lähin ratsastaa Maxilla. Max oli hoitaessa tosi rauhallinen vaikka Vappu juos edestakaisin ja hirnui koko ajan aitauksessa. Sitten kun Max oli valmis suunnattiin kohti kenttää. Kenttä oli harvinaisen hyvässä kunnossa vaikka koko lauantaina oli satanut. Alussa ratsastin pitkään käynnissä Maxia , sen jälkeen rupesin vasta ravailee. Alussa ravi oli todella laiskahkoa , että Maxia sai joka askeleella käskeä mut se sit siitä onneks virkisty. Menin ravissa aluks vaan ihan voltteja ja halkasijoita. Laukassa en pahemmin työskenelly otin pari onnistunuttta nostoa ja jätin siihen , koska oli tarkoitus työskennellä ainoastaan käynnissä ja ravissa. Ravissa vielä tein paljon erillaisia tehtäviä ja sit kävelinki loppukäynnit.  Sen jälkeen hoitein Maxin ja vein sen Vapun kaveriks aitauksee. Kotiin tulin joskus puolen yhen aikaa , koska kävin ensin Jennin kanssa kaupassa ja hain sen jälkeen pyöräni Mirkan ja niiden pihasta. Sitten olikin aika laittaa pesukone päälle ja vikat tarvittavat vaatteet laitoin pyykkiin. Sen jälkee siivoilin vähän kaappia ja pakkailin. Kohta soittikin Tiia et tulee käymää. Tiialle annoin samalla kuvan minusta ja sain tiialta sellasen ihanan pinkin kyltin jossa lukee best friends. Sen jälkeen sitten soittikin Jenni ,että sen kanssa pitää lähtee syömää. Kävin senkaa syömssä ja tulin kotiin takaisin pakkaamaan niin eiköhän kohta mummo soittanut syömään sen luo pullaa. Illalla sitten jutustelin Tiiankaa ja eiköhän molemmilta tullu sitten itku , koska tulee aiavan mieletön ikävä!! Tiiasta tuli niin pienessä ajalle mulle tosi tärkee , että ihan tätä kirjotaessakin meinaa itku tulla!


Juu sori tuollA saattaa olla virheitä eikä tää anna korjat mitn:/
Tänään ois suunitelmissa loppu pakkaaminen ja parturissa käynti.

Ja huomen aamuna suunta Kaustisella Raviopistolle ku koulu alkaa



                                                             Vappu









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti