torstai 8. elokuuta 2013

Meidän eläimet ja liikutettavat hevoset

Nytku mulla on aikaa ni voisin tehä teille pienen postauksen meijjän koirista:) Ja voisinpa esitellä samalla mun liikutettavat hevoset.

Mutta alota meijjän koirista.




Easefull Bolywood "Onni"                        

Rotu: Basset fauve de bretagne

Ikä: 5v ja 7kk
 
Väri: Punainen-vehnänvärinen

Sukupuoli: uros

Lyhyesti luonnetta: Onni on koti oloissa tosi laiska se nukkuu puolille päivää ja haluaa sitten vasta aamulenkille. Onnia on turha aamulla kahdeksalta saada ylös lenkille , se saattaa nousta mutta sillä aikaa kun laitat kengät se kerkee jo kömpiä takaisin nukkumaan. Metsällä taas Onni on innokas ja lähtee heti seuraamaan jälkeä jos vain löytää jälkeä. Lenkeillä Onni on pirteä ei liian laiska.


Pupurannan Falcor  "Kalle"

Rotu: Basset fauve de bretagne

Ikä: 2kk 3 viikkoa

Väri: kellanruskea

Sukupuoli: Uros

Lyhyesti luonnetta: Kalle on hyvin terhakka kaveri. Se komentaa Onnia kovasti ja ulkona leikkiessäkin on kova komentamaan. Kallella ja Onnilla on selvä ero Kalle on selvästi vilkkaampi. Kalle jaksaa riehua kuinka paljon. Illalla sille saattaa yhtäkiä tulla hepuli kohtaus ja sitten muuten mennään ja lujaa.


Liikutettavat hevoset:

Tooting bec wreck "Rasse"

Rotu: Lämminverinen ravihevonen

S: 28.4.2002

Säkä: n.166cm

Sukupuoli: Ruuna

Lyhyesti luonnetta: Rasse on laiska ratsastettava alusta asti sitä saaa käskeä , että se virkistyy loppua kohden. Maastossa taas Rasse on alusta asti reipas. Hoitaessa Rassenkaa ole mitään ongelmaa se on oikea unelma hoitaessa se vaan mölöttää rauhassa paikallaan .


Voken Lumo "Voke"         


Rotu: Suomenhevonen

S: 16.6.1997

Sukupuoli: Ruuna

Lyhyesti luonnetta: Voke on hyvin energinen tapaus ratsastaessa pitää  olla koko ajan tarkka ettei anna Voken tehdä niinkuin se itse haluaa silloin se saa vallan ja siitä ei hyvää seuraa. Voke on maastossa hyvin energinen , mutta se ei kuitenkaa lähde käsistä. Hoitaessa Voke on hyvin rauhallinen tapaus. Joskus taluttaessa Voke saattaa yrittää lähteä omille teille mutta sitä se ei onneksi ole harrastanu pitkiin aikoihin:) Mutta pakko sanoa Voke on todella kiva ratsastaa , koska siltä ei vauhti lopu kesken eikä sitä tarvitse koko ajan käskeä niinkuin jotain erittäin laiskaa hevosta.


Macy's First Chance "Lilli"   

Rotu: Sekarotu

S: 7.6.2010

Säkä: n. 130cm

Sukupuoli: Tamma

Lyhyesti luonnetta: Lilliä en ratsasta useasti , joskus vain. Lilli on "pippurinen" poni jos sille päälle sattuu eli kokeilee ihan olan takaa miten saisi ratsastajan alas mutta eise oo mua saanu alas kun kerran. Lilli on muuten tosi mukava ratsastaa ja hoitaa. Maastossa Lilli on pirteä ja meno haluinen.


Tässä tämän hetkiset vakituiset liikutetavat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti