keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Poneilua

Eilen olin Tarun luona ratsastamassa. Voken sijaan meninkin Lillillä sillä se oli ollut maanantaina vapaalla ja Voke taas oli silloin liikkunut ni annoin sille sit eilisen vapaata:)

Lillillä menin ilman satulaa pellolla. Kävin alkukäynnit tiellä , silloin j huomasin et poni on tosi energinen ja sain pidätellä sitä ettei se ruvennu ravaamaan. Kun pellolle pääsin hetken vielä käppäilin ja rupesin ravailee, poni tosiaan oli energinen sen huomas ravissa. Hetken sillä menin ympyröitä ja kiemuroita ni se siitä sit rauhottu ravailee rauhallisemmin. Ravin jälkeen kävelin hetken. Kävelyjen jälkeen otin ensin voltilla kumpiinki suuntiin laukka nostot , koska poni oli niin enrginen. Sen jälkeen kävelin pellon toiseen reunaan ja rupesin vetää laukkaa koko pellon sivulla. Kun sitten laukan nostin ni huomas ponin energisyyden nimittäin hetken kerkesin laukata eteenpäin ni rupes kyllä tulee sellasia pukkeja ,että huhhuh:D En kuitenkaa sitten tippunut vaikka se parikertaa oli tosi lähellä.
Loppussa kävin maastossa loppuverrytelyt. Sen jälkeen Lilli sai viileän pesun ja pääsi vokenkaa tarhaan. Tarhassa tuli kuvailtua Vokeakin ku se niin kovasti haukotteli:D


Kuvia:































                                                             Vokea väsytti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti