perjantai 26. heinäkuuta 2013

KUNINKUUSRAVIT TÄÄLTÄ TULLAAN!

Ennekun meen tohon kuninkuusravi juttuihin ni kerron hieman teille juttuja.

Eilen olin Tarulla taas tarkotuksena ratsastaa Vokella , mutta en ratsastanukkaan mielettömän helteen takia. Käytiin kattelee sit Tarunkaa maastoja ja onnistuttiin samalla hajottaa pyörä hups:D
No sen jälkeen alotettiin iso projekti tarhan siivous onhan se paljon kivempi lähtee viikonlopuks pois ku hepoilla on puhas tarha:) Saatiin eilen siivottua puolet siihen kului aikaa tunti ja tänään ois tarkotus siivota loput ,eli toinen puoli tarhasta. Tarhan siivouksen jälkeen oli juomatauko , koska tosiaan oli mieletön helle. Juomatauko ku tuli loppuun haettiin Voke sisään ja hoidettiin se. Sen jälkeen alkokin Voken harjan parturointi tehtiin sille siis pystyharja , koska se hankaa harjaansa ja se oli menny tosi ruman näköseks:( Kyllä me saatiin komee pystäri aikaseks tnä ois viel tarkotus vähä siistiä sitä.Sen jälkeen yhet pikku tytöt tuli ratsastaa talutuksessa Lilliä ja laitettiin se kuntoon ja taru sit kävi taluttelee niitä ja mä sit lähinki kotiin. Tänää siis viel illasta ratsastetaan hevoset ja huomenna aamulla jossain vaiheessa varmaan menee kuitenki aika aikaseen ku lähetään ajaa kohti kuopiota ja raveja! Kuopiossa yövytään yhessä paikassa sitten ettei tarvii ajaa eestaas kun kuitenkin sunnuntainakin ollaan siellä:) Tulee taas hassun hauska raviviikonloppu!

Siitä lisää sitten maanantaina jos sillon mahdollisesti ehdin koneelle!:)


Ja eräs ilmoitus teille vielä Vellu on myyty:(:( Kamala ikävä on jo  Vellua ku senkaa kerkes neljävuotta olemaan:(((((((( Vellusta luvassa isompi postaus myöhemmin. Vellu lähti Helsinkiin uudelle omistajalle onneksi sellaiselle et voin kysellä aina kuulumisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti