lauantai 13. heinäkuuta 2013

Paljon juttuja

Empä sitten saanukkaa kuvattua oikee postausta , koska aamulla tuli kaatamalla vettä joten ei innostanu ruveta tekee. Vaikka iltaa kohden rupeski paistaa aurinko.

keskiviikkona mun kaveri Senni tuli meille yöks aamupäivällä:) Aamulla kävin ruokkii Rassen ja sit iltapäivällä Senninkaa käytii hoitaa ja ratsastaa sillä , taíno mä ratsastin Senni kuvas.
Rassenkaa menin aikalailla perus juttui taivutuksia jne. menin myös vähän laukkaa ilman käsiä!
Illalla käytiin viemässä Rasse sisälle yöks ja annettiin ruoka.

Torstai aamuna mentiin joskus kymmenen jälkeen ruokkii Rasse ja viemään se laitumelle. Samalla siivosin karsinan , koska Rassella oli vapaa ja kävin sit vaa illalla antaa sille ruuan.
Tällä kertaa Rasse jäi laitumelle yöks ku oli tosi hyvä keli eikä yöks ollu luvattu vesisadetta.

Perjantai aamuna menin yhentoista aikohin ruokkii Rassen ja otin samalla sen sisälle syömää ku hetken päästä sillä sit lähin ratsastaa. Ratsastelin taas aitauksessa menin voltteja ja taas vähän ilman käsiä laukkaa ravin pidennyksiä jne.Ratsastuksen jälkeen Rasse sai viileän suihkun ja sen jälkeen se pääsi takas laitumelle jossa se oli seuraavan yön ku oli taas niin hyvä keli. Illalla tietty kävin sinne antaa ruuan. Mutta aikasemmin ku yleensä ku oli menoa illalla.

Lauantaina eli tnä aamulla kävin ruokkii rassen sillä oli siis tänään taas vapaata huomenna mahdollissti sitten liikuttelen sitä. Illalla kävin sen sisälle laittaa ku keli on sen näkönen että rupee vettä tulee ja sitä oli luvattukkin yöksi.

Kuvia on tulossa kunhan kaverini lähettää ne mulle. ja mun blogin kirjotus on ollu nyt vähän huonoo ku ei vaan oo yksinkertasesti kerenny

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti