lauantai 20. heinäkuuta 2013

.

Niikuin huomaatte en taaskaan oo kerenny päivittelee , ku ei oo ollu aikaa käyä koneella:/

Mutta hoidin tiistai aamuun asti sitä rasse tosiiaan maanantaina ratsastelin kevyesti sillä ku sillä oli ollu kaks vapaata kaatosateen takia. keskiviikkona ja torstainakin kävin ridailee serkkujenkaa ja torstaina vähän hypättiinki:) Sillon myös siivoiltiin tallia.

Muistin just et tiistaina olin jyväskylässä ja tein kouluostoksia niistä tulossa kuvia myöhemin tai oikeestaan kokonaan oma postaus:)

Perjantaina lähin porvooseen serkulleni. Matkalla kävin Jyväskylässä ostaa sadepuvun jota olin kokeillu jo tiistaina , taino eise varsinaisesti sadepuku ole vaan sellanen joka kuitenkin pitää vettä. Matkalla käytiin myös lahdessa ostoksilla. Kun saavuttiin Porvoseen laiteltiin sit serkkuni rippijuhlia valmiiks:)

Lauantaina eli tnä oli sitten juhlat aamulla oli kovat viime hetken valmistelut ja sitten suunnattiin kiireellä kirkkon. Täytyy sanoo et kivat juhlat oli!:) Puolen neljän aikaa sit suunattiin takas Viitasaarelle , matkalla pysähyttiin Heinolassa ja Jyväskylässä.

Huomenna meen tiiankaa raveihin ja otan kameran mukaan ni sit ois luvassa kuva materiaalia tänne mahd joku postaus jos kerkeen tekee.:)

Ja viikon kuluttu ois ne kunkkaritkin!!:))

Yritän keretä nyt kirjotella tänne!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti