sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Rento viikonloppu.

Mun on toisiaan perjantaista lähtien pitäny päivittää blogii ku kävn veerankaa sillon kuvailemassa , kun oli niin hieno keli.


Kerron ensimmäisenä keskiviikosta. Silloin  mulla oli tallia ja sain ensin palautetta miten mulla on menny. Palautteesta sain lisää puhtia niihin asioihin joita vois viel parannella. Noo sain  sille päivälle ajettavaks Masin , ku Kaisa meni kengitykseen. Ajo Masin kanssa ei menny ihan niikuin suunnitelin, nimittäin Masi oli vielä paineissaan sunnuntain startista se kun ei ollut sen jälkeen ku ollu tarhassa. Siitä seurasi se , että Masin vain lähti yhtäkkiä kiihdyttämään ravia, rupesin hieman tiukentamaan otetta ja yritin saada Masia hiljentämään siitä ei ollut apua vaan hetki hetkeltä vauhti kasvoi lopulta huomasin etten mahda sille mitään. Ajattelin, että ajan sillä nikurinkiin kyllä se siellä rauhottuu niinku yleensä , eipä rauhottunukkaa vaan vauhtikasvoi lopulta ajoin päin tallin ovia. Ennen ovia se rupesi jo hiljentämään hieman vauhtia ja lopulta se sitten pysähtyi siihen. Sen jälkeen jalat ja kädet oli todella voimattomat en edes muista milloin viimeks ne olis ollu noin voimattomat.Tästä kuitenkin molemmat selvittiin ja ari kävi vielä ajamassa Masilla.

                    Latro


Perjantaina meillä oli aamulla Akseli Lahtisen luento ja se oikeastaan oli todella mielenkiintoinen. Sen jälkeen oli ruoka ja sit loppuki koulu. Kämpillä olin sit hetken ja si käytiin melkeen tunti kuvailee Veerankaa. Kotiin lähdin puoli viideltä linkissä. Illalla puol yheksän aikaa kävin takiksella moikkaa porukkaa ja pelasin hetken niittenkaa aliasta ja hauskaa oli!
                                                          Soppa

Lauantaina oli tarkotus aluks mennä kuvailee heppoja mutta olikin niin kylmä että tallille olis suunnilleen jäätynyt pystyyn sillä mittari näytti -22 . Anettiin sitten polleille vapaa päivä ja tehtiin muuta kivaa. Värjäsin toisen serkun hiukset ja si vähän kokkailtiin pelailtiin lautapelejä ja ulkoiltiin hieman koirienkaa kauniissa säässä.


 Tänään nukuin aamulla suhkot pitkään verrattuna lauantaihin. Sitten söin aamupalan ja löhösin vaan sängyssä. Sitten rupes kello olee sen verra et oli aika pakkailla ja tehä vähä ruokaa. Ruuanku sain valmiiks söin ja ruokin koirat. Koirien syötyä kävin niiten kanssa lenkin ja sitten olikin aika lähtee linja-autoasemalle. Perillä olin 5 aikoihin ja nyt oon vaan olukki koneella ja syöny muroja.

Huomenna luvassa postausta Hattarasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti