sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Tunnilla.

Kerron ihan ensin perjantaisesta Lillillä ratasastuksesta. Menin iltapäivällä Tarun ja niiden luo ku niillä on hepat kotona.Kävin sisällä juomassa kahvit ja lähin sit hakemaan Lillin tarhasta. Porttia ennen Lilli löi jarrut pohjaan ja oli sitä mieltä ettei liiku mihinkään.´Lopulta Lilli sit luovutti ja tuli pois tarhasta. Harjailin Lillin ja laitoin sit vaan varusteet sille ja lähin ratsastaa. Ratsastin pellolla Lillillä ihan perus juttuja. Menin noin 30min pitempää en oikee voinu mennä , ku vettä tuli kaatamalla ja takki rupes kastumaan sit jo läpi. Loppukäynnit kävin Lillinkaa tiellä.


Noonin nyt pää asiaan eli olin eilen koulutunnilla Maxilla , koska estetunti peruuntui. Syy miksi se peruuntui oli se et kenttän pohja ei ollut paras sille kun koko perjantain oli tullu vettä.

Alottelin verryttelyt heti reippaassa käynnissä. Sen jälkeen oli reipasta kevyttä ravia ja voltteja. Kun nuo tehtävät oli lämmitelyksi tehty , kävellin kierroksen ja ruvettiin ottaa aluksi laukan nostoja käynnistä , laukassa sitten tehtiin voltteja . kumpaanki suuntaan kun olin tehnyt kaksi hyvää käynnistä nostoa , vaihtui tehtävä sellaiseksi , että käynnistä laukka sitten laukattiin keskihalkasijalle ja vaihdetiin laukka.Tuon tehtävän jälkeen hetki käveltiin ja sitten ruvettiin menemään raviväistöjä, ne onnistu muuten hyvin , mutta Maxilla on aina niissä tyhmä tyyli nostaa päätä ylös. Raviväistöjä mentii kumpaakin suuntaa sen jälkeen mentiin vähän avoja ja kun ne meni onnistuneesi läpi ne lopetettiin. Sen jälkeen oli vielä laukkaväistöjen kokeilu ja onnistuhan ne kerran hyvin. Sen jälkeen menin vielä löysin löysin ohjin laukkaa et Maxin selkä vähän venyis ku se kuuleemma oli paripäivää sitten ollut hieman kipee . Tunnin jälkeen laitoin linimenttiä Maxin selkään ja sen jälkeen loimenpäälle ja laitumelle kamujen luo:)


Juu pikapäivitys nimitääin lähen Rovaniemelle!:)





Niikuin huomaattekin varmaan vähän tästä kuvasta ni Maxilla on pystyharja:) Se on Maxin kesätukka.

1 kommentti: