torstai 13. kesäkuuta 2013

Tiialla kylässä

Juut tosiaan eilen menin kolmenjälkeen Tiialle yöks. Aluks hetki oltiin Tiian luona ja jutusteltiin mukavia ja sit lähettiin ostaa ruokatarvikkeita ruuan laittoa varten. Kun kaupoilta palattiin tehtiin ruoka ja syötiin. Sempä jälkeen pidettiin pikku tauko ja käytiin koneella. Samalla kuvailin hieman Mantaa kun sen leikki uusilla palloillaan. Pienen tauon jälkeen lähettiin Tiiankaa kohti keihärinkosken uimarantaa ja tosiaan ulkona oli vaa 12 astetta lämmintä eli hiukkasen kylmä:D Kyllä me silti melkee puoltuntii uitiin nimittäin vesi oli lämmintä ja naurua tuolla uintireissulla riiitti :D
Uinti reissun jälkeen suunnattiin Tiialle ja ruvettiin katoo leffaa. Leffan jälkeen kello oli jo lähemmäs 12 yöllä mut laitettiin sit sauna päälle. Saunomisen jälkeen katotiiin tv:tä ja sit joskus puolen kolmen aikaa me lopulta ruvettiin nukkuu.

Tnä sit heräiltiin joskus puolenyhen aikoihin ja sitten siinä syötiin aamupala ja käytiin koneella kattomassa missä on raveja lähiaikoina.Sen jälkeen lähettiin taas keihäriin uimaan tällä kertaa oli 19 lämmin mutta vesi oli niin pirun kylmää et eime kauaa sit uitu. Uinnin jälkeen käytiin keihärissä kattoo yhtä ponia ja sen jälkeen suunnattiin Tiialle syömään ja konelle kattoo erillaisten ravureitten kuvia. Sempä jälkee lähettiin katoo onko mulle tullu kirje minne pääsen opiskelee mutta eipä ollu tullu mut sit katotii netistä ja pääsinhä mä kaustisen raviopistooon!!!:) Sen jälkeen ajettiin keihärin kautta kotvalaan ja vähän sen jälkee mun kyyti kotiin tuliki.



Huomenna tähän tietoon meen ratsastaa Lillin. Ja lauantaina meen estetunnille Vellulla ja ratsastan samalla Maxin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti