tiistai 11. kesäkuuta 2013

Taas pitkä tauko kirjottelusta:/

Ollu tosiaan kiireitä etten oo kerenny ollenkaan koneelle:/

Keskiviikkona tosiaan olin Maxilla tunnilla. Aluks mentiin normisti käyntii ja sen jälkeen ruvettiin menee halkasijalla käynnissä pohkeenväistöjä. Max alussa vähän meinas tehä niin , että se lähti tosi nahkeehti pohkeenväistöön , mut lopulta se meni tosi hyvin. Sen jälkeen sirryttiin menee harjotusravi mentiin sitä hetki ja sit ruvettiin menee pohkeenväistöjä ravissa ja ne meni tosi hyvin maxillla oli ylpee siitä. Tehtiin samallailla pohkeenväistöt toiseenkin suuntaan eli aluks käynissä sit ravissa. Oikeeseen suuntaan mentiin laukkaa pituushalkasijalla ja vasempaa suuntaan mentiin niin , että pitkänsivun alusta laukka , keskellä voltti ja pitkänsivun lopussa raviin . Laukkailun jälkeen mentiin loppuravit ja käynnit ja lähettiin talliin. Tallissa juotin Maxille melassia ja ruokin. Sen jälkeen pesin ja vein pihalle.


To-Su olin varhaisnuortenleireillä isosena.

Eilen eli maanantaina oltiin kattomassa Hämeenlinnassa koiranpetuja. Ja tulihan sieltä varattua yks<3 Se tulee kolmen viikon päästä sillon lisää siitä:)  Ja sen nimi on Kalle:)

Huomenna meen Tiialle yöks katotaan mitähän sitä keksitään :D Otan kameran mukaan ja mahdollisesti on tulossa sit kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti