perjantai 2. toukokuuta 2014

Tallilla 1.5

Tosiaan olin eilen tallilla. Menin tallille vasta yhden aikaa, koska olin edellis yönä viideltä kotiutunut vgstä. Tallilla kuvailin videota eli tästäpäivästä tulossa videokooste.

Tallilla hain ekana Rassen ja kävin sen kanss mukavan pikku ajolenkin metsäteillä. Poika náutti ihan selvästi taas kärryjen eessä olosta. Missään vaiheessa ei ollut minkään laista ongelmaa. Ajolenkin jälkeen kiikutin kameran hetkeksi laturiin , sillä välin purin Rassen ja heitin sille loimen päälle. Kun kamera oli hetken ladannut vein Rassen pihalle ja otin pari kuvaa hepoista.

Seuraavaksi olikin vuorossa Kunkku. Kunkun harjasin ensin ja sen jälkeen menin sen kanssa tekemään maastakäsin kaiken näköistä kivaa.Kunkku oli tosi innoissaan pellolla kun sai juosta irti perässäni. Välistä mentiin pukkilaukkaa välillä kiitoravia. Lopuksi kuvailin Kunkkua vielä pellolla.

Kun olin vienyt Kunkun oli vuorossa Eppu. Epun harjailusta ja laitosta ei tullut minkään laista videomateriaalia kun kamera oli laturissa silloin. Lopulta menin Epun kanssa maastoon. Eppu kulki koko maastoreissun tosi nätisti eikä keksinyt mitään tyhmyyksiä. Kovasti e vain Kunkun perään huuteli. Epun ratsastuksen jälkeen hoitelin sen ja vein tarhaan muiden luo. Samalla täyttelin kaikki vesiastiat. Lopuksi kuvailin vielä kun hepot juoksenteli kovasti tarhassa :)




Tässä linkki koosteeseen jonka tein päivästä : https://www.youtube.com/watch?v=vAhFlsj2VHM&feature=youtu.be

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti