maanantai 7. huhtikuuta 2014

Video viivästyy.

Tosiaan viikonloppuna kuvattu videopostaus viivästyy , koska kotona tein sen ja saatinki valmiiks ja pariin otteesee yritettii ladata sitä youtubeen eikä se suostunut joten luovutettiin. Yritän ensviikolla ku meen kotiin ladata sen sitten jo se suostus. Viikonloppu perjantaina käytiin ratsastaa Epulla ja Rassella Hennan kaa maastossa. Käytiin parin kilsan lenkki heppojenkaa ja kummatkin meni tosi hyvin.

Lauantai aamusta pyöräiltiin tallille ja siivoiltiin eka talli ja sen jälkeen haettiin Rasse ja henna hyppäs sillä vähän ja meni ,muutenvaa hetken. Sen jälkeen oltiin hetki sahiksella kiihytys ajoja kattomassa. Eli kilpailijat ajaa siinä kelkoilla mahollisimman äkkiä lasketelu rinteen ylös.
Sen jälkeen lähettiin takas tallille ja mää menin Epulla ilman satulaa Mirka meni Kunkulla satulankaa ja Jonna Rasssella. Lämmiteltiin ensin pellolla ja sitten mentiin ottaa parit hypyt kaikkillla meni hyvin paitis pari kieltoa tuli epunkaa ku se ei malttanu keskittyy. Loulta käytii ottaa pari spurttii pelolla ja otettii loppukäynnit maastossa sillon henna meni kunkulla.

Moni varmaan miettii tässä vaiheessa mikä on kunkku? Kunkku on meijään uus poni joka saapu viikkositten meille. Kunkku on Gotlannin russ

Mutta kun video ilmestyy ni sitten saatte enemmään tietoa viikonlopusta sillä en kerkeä kirjoittamaan enenmpää.



Eppu leikki hurjaa oria

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti