lauantai 18. toukokuuta 2013

Viikon tapahtumia ja ensi viikosta tietoa!

Joo olin keskiviikkona vasta tallilla , kóska koko alku viikko oli täynnä hommia.
Keskivikkona sitten juoksuttelin vaan Maxin , koska sain päivällä jäykkäkouristus rokotuksen joten en saanut ratsastaa..

Torstaina menin tallille joskus puol viis Heidin kyydissä. Käytiin eka kahvilla ja sit lähettiin laittaa maastoa varten hevosia valmiiks. Menin maastossa Nemolla sillä Heidi meni Maxilla. Oltiin maastossa tunti. Oli tosi ihana keli maastoilla sillä aurinko paistoi ja oli lämmin!!

Eilen eli perjantaina oli tallilla. Aluksi kävin moikkaa porukkaa sisällä ja sit lähin talliin ja hain Maxin suoraan sisälle. Hoitelin Maxin ja lähdin sit kentälle ratsastamaan sillä. Kerkesin kentällä ottaa alkukäynnit ja ravit kunnes Pinkin kokeilija tuli ja minun piti lähteä tielle . Tiellä menin käyntiä suurmimmaksi osaksi mutta myös ravailin Max  näki "kummituksia" ojissa ja muualla kun hieman tuuli , se nyt oli vaan hyvä ku oli niin kuuma. Tieltä kun tulin ni onneks pääsinki jo takas kentälle. Kentällä ravailin viel vähän ja otin parit laukan nostot sit rupesinki lopettelemaan. Maxin ratsastuksen jälkeen kuvailin koiria pihassa ja jutustelin tallilla olijoille. Sekä kuvailin poneja jotka oli irti syömässä pihassa.

Sunnuntaina menen tallille yöks.En varmaan ratsasta Maxia huomenna , koska sen omistaja oli tnä tallilla. Mutta varmaan Nemolla menen tai muulla. Ja suunnitelmissa ois hoidella poneja jos kukaan muu niitä ei hoida.

Niiinjoo yksi surullinen asia.. Kuulin , että Nemo on myyty ja se lähtee kesäkuun 9 päivä. Vuosi kerkesi yhteistä taipaletta tulla täyteen!

Juu siis ensiviikosta. Eli mulla on Tet sillon , mutta opo ei antanu mennä taas Hallmäkeen joten menen eräälle ravitallille. Yritän keretä  joka ilta kirjoittamaan tänne mahdollisesti.


                                                                   Rambo

                                                                 Rölli


                                                                 Lilli



                                                              Nappula

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti