torstai 9. toukokuuta 2013

Kaiken näköstä

Sunnuntai 5.5

Kävin tallilta hakee kengät ja takin ja join kahvit aikalaillla sen jälkeen lähin , koska vettä tuli ihan kaatamalla ni en sit lähteny ratsastaa.

Maanantai 6.5

Olin Kaustisella pääsykokeissa omasta mielestä meni hyvin:) Mulla oli kaks haastattelua ja käytännöntehtävä tallissa. Käytännön tehtävässä piti laittaa karsinassa olevalle hevoselle riimu ja naru ja käyä talutta lenkki pihalla. Sempä jälkeen sain nähä paikkoja koululla ja sit sain lähteä pois. käytiin kiertelee sillon sit kauppoja , ja sit tultii kotii.

Tiistai 7.5

Menin tallille neljän aikoihin . Hain heti Maxin sisälle ja aloin hoitelee sitä , samalla huomasin et kengittäjä ei ollukkaan käyny sunnuntaina joten e lähteny maastoon vaan kävin sit Maxilla hetken kevyesti köpöttelemässä kentällä. Hoitelin sit Nemoakin ja sen jälkeen lähin kotiin. En ole varma milloin menen seuraavan kerran tallille kun Heidi kävi torstaina ja Maxin omistaja perjantaina ja lauantaina.

Keskiviikko 8.5

Juu en ollu tallille mut menin serkkujenkaa viettää aikaaa. Koulun jälkeen menin suoraan serkuille ja päästiin siis koulusta jo puolkolme. Oli tosi lämmin päivä joten syötii vaihettii vähän kevyempää kampetta ja lähettiin kylälle jätskille , kylällä oltiin parisen tuntia . Kylältä ku palailtiin oltiin jonkun aikaa serkuilla kuunneltiin musiikkia ja naurettiin. sittempä keksittiin et voitas lähtee ottaa uusia profiilia kuvia rantaa ja jouduttiimpa kävelee pidemmällä olevaan rantaan ku toisella rannalla oli juomassa ihmisiä. Ja tosiaan kaikilla oli korkkarit jalassa ni ku takas sieltä tultiin ni toisen serkunkaa jouduttiin heittää korkkarti pois ku jalkoihin sattu jo sen verran ku oltiin paljon kävelty. Ja tietty lopputulos oli se et oli aivan likaset ja märät sukat ku perille päästiin:D Ja loppu  ilta meni rupatellessa, nauraessa ja musiikkia kuunnellessa.

Kuvia keskiviikolta:

                                                             Maisemaa

                                                                 Mä :D

                                                                   Mä ja Jonna

                                                                 Mä Ja Mirka

                                                                   Maisemaa

                                                                           Jonna

                                                               Mä ja ihku pomppu:D
                                                                   Mä

                                     Ja tässä tosiaan kävellään sukkasillaan Jonnankaa:D

Kuvia ois lisääkin tosi paljon mutta tässä pieni tiivistelmä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti