lauantai 23. maaliskuuta 2013

talleilua

Menin perjantaina koulun jälkee heti tallille. Siivoilin eka Maxin karsinan ja hain sen sit sisälle. Harjailin Maxin ja laitoin sille suojta jalkaa ja lähin juoksuttaa sen sit liinassa. Max oli tosi pörhee eikä se meinannu millän aluks rauhottua laukasta raviin:D Mut lopulta se sit rupes kiltisti toimii juoksutuksessa. Maxin juoksutuksen jälkeen hain Lillin heti sisälle ja laitoin sen äkki kuntoon. Ratsastelin hetken Lillillä ilmansatulaa ja sen jälkee ku olin saanu Lillin hoidettua pois ni lähdinkin jo vauhdilla kotia päin ku oli kiireinen päivä:/


Oln myös tnä eli lauantaina tallilla. Menin heti aamusta tallille ja alottelin tallin siivoamisella. Siivoamisen jälkeen hain Maxin sisälle ja puunasin sen oikee kunnolla ennen varusteiden laittoa. Työskentelin Maxinkaa ensin 20min kentällä . Max toimi tosi kivasti joten päätin lähtee käymää maastossa pikkulenkin. Maastossa annoin Maxin vähän päästellä kun laukkasin ja se selvästikkin taas nautti maastoilusta:) Jätin maxin ratsastuksen jälkee talliin kuivamaan ku se oli sen verran hikinen. Sitten hainkin Vellu sisälle ja laitoin sen kuntoon ja lähin ratsastamaan sen. Vellu toimi tosi kivasti ravissa ja käynnissä . Myös laukassa toimi oikeassa kierrossa hyvin muttakun vaihdoin suunnan vasempaan ni eipä tullu enää mitn... Joten jätin laukkailut siihen suuntaan vähemmälle. Vellunki sit jätin hetkeks kuivaa sisälle ja sit sen jälkee harjailin Maxin ja vein sen pihalle. Maxin viennin jälkeen juoksutin Nemon liinassa. Kun olin juoksuttanut Nemon vein Vellun pihalle.

Huomenna luultavimmin käyn tallilla hoitamassa ainakin Maxin:) ja sitten lähdenkin maanantaina Rukalle joten en kirjoittele tänne viikkoon. ja Maxin hoitaa tallin pitäjä ja to-pe sen omistaja kun se tulee käymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti