lauantai 2. helmikuuta 2013

Hiphei!

Juu tosiaan kyselyssä tasan meni mun kamoist postaus juttu ja talli esittely eli molemmat luvassa heti kun saan aikaa tehdä!:) En oo kerenny taaskaa viikolla tallille ku on ollu niin paljon kouluprojekteja joita tehä etten sit kerenny. Mut huomenna on suunta tallille ja yritän saada kuvaajan mukaan et sais taas pitkästä aikaa kuvia:)

+ Tosi kivaa kamut vaan totes viikolla hei oot muuten kaikista tapaturma alttein ihminen mitä tunnen!:D Mut joo tosiaan mulle sattuu aika paljon kaikee jostain syystä:(

2 kommenttia:

  1. Anteeksi nyt vaan, mutta tuo sinun kirjoitustyylisi on vähän huono(: Aiemmissa postauksissa olet melkein joka lauseen alussa sanonut 'noo' ja sitten myös tuo aa:n jättäminen pois joistain kohti esim. "kamoist". On paljon mielyttävämpää lukea tekstiä kun kaikki kirjaimet ovat sanassa mukana, mutta tämähän on vain minun mielipide. Toivon ettet ota tätä kommenttia pahalla vaan ottaisit sen mielummin "rakentavana kommenttina" (:. Toivoisin myös enemmän kuvia postauksiin !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. MOi! Oli kiva , että kommentoit ja kerroit mielipiteesi sillä niitä juuri kaipaan parantaakseni blogiani! Joo oon huomannu itekki , että käytän aika paljon tota 'Noo' tai jätän aa kirjaimia pois mutta yritän korjata asian.Ja kuvia tulee aina kun saan vain jonkun mukaan tallille kuvaamaan.

      Poista