maanantai 18. helmikuuta 2013

Hei kaikki!



Joo vihdoinki kerkesin tänne kirjottaa mun viikonlopusta:) Eli siis perjantaina menin tallille joskus puol viiden aikaa ja alottelin tallin siivoamisella. Tallin siivomisen jälkee hain heti Vellun sisälle ja laitoin sen kuntoon ja lähin ratsastaa. Vellunkaa menin aluks voltteja ja pohkeenväistöjä. Laukassa menin myös voltilla ja hyvin meni olin tosi tyytyväinen  Velluun , koska en oo ratsastanu sillä kuukauteen ja se meni  niin hyvin!:) Seuraavaks ratsastin Nemolla ja senkaa menin kaheksikolla ja voltteja tein paljon , koska se oli tosi energinen ja meinas kaahailla. Nemonkaa ku tulin hain äkkii Lillin ja kävin työskentelee hetken senkaa kentällä , koska kello rupes olee jo sen verran paljon ja muaki alko jo väsyttää:) Lillin ratsastuksen jälkeen tehtiin iltatalli ja laitettiin Maxin karsinaa heinät oottaa ku ne yöllä sieltä tuli:)


Lauantai aamuna mentiin joskus puol kaheksan aikaa aamutalliin vietii pollet pihalle ja heinät sinne. Sen jälkee siivoilin tallin ja leikin sit koiran pennunkaa ku se oli lauantain mun hoidettavana:)  Sitten aamupäivällä kävin ohjas ajaa Nappulaa. Nappula oli tosi energinen ja se meinas hyppiä pystyyn tallin pihasta lähtiessä. Mut kyl se sit nätisti meni ku päästiin  tielle menee.:) Sen jälkeen ratsastelin puoltuntii Lillillä ilman satulaa kentällä ja si lähinki hoitaa Maxin ja anettiin sille rauhotus ku sillä oli kengitys:) Aikalailla vähän ratsastin lauantaina , koska olin niin paljon Rambonkaa siis sen pennunkaa:) Lauantaina tehtiin vähän aikasemmin iltatalli ja osa jäi yöks pihalle ku oli sen verran lauhaa.

Sunnuntaina tein yksin aamutallin menin talliin joskus puol kaheksan aikaa. Vein ekana tarhoihin vähän heinää ku päivällä joka tarhaan si tuotii paalit. Ku olin vieny heinät ni vein sisällä olevat ollet pihalle ja siivosin tallin ja sit temusin taas aikani Rambonkaa. Päivemmällä si juoksutin Nappulan ja se oli taas tosi energinen vaikka se liikku lauantainaki!:D Sit ennen lähtöö kävin viel hetken rauhallisesti käppäilee Maxinkaa:) Viikolla si meen ratsastaa sitä taas:)



Joo sori ei ollu aikaa kirjottaa noista päivistä oikee pidemmin , ku on taas niin kauheesti kaikkee mitä pitää tehä:) Niijoo tosiaan jos ihmettelette miks Nappula häviää multa tuolta ni se häviää siks ku se lähtee pois ku se menee astutukseen:) Ja sit sen tillalle tulee sellanen Fiona heppa:) Maxin laitan tonne heti kun vaan kerkeen!:) Ja se siis tosiaan on mun vuokrapolle:) Lillilläkin nykyään meen vähemmän ku kamu ostaa sen ni se sit hoitaa sen liikutuksen et saatan poistaa senki tuolta jossain vaiheessa! Mut joo nyt kuvia viikonlopulta!




                                                                Rambo

                                                      Kerttu

                                                                    Nappula

                                                               Max

                                                    Lilli ja Nappula
                                                                   Nappula

                                                                 Netta

                                                            Rambo

                                                                           Max

                                                        Vellu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti