sunnuntai 4. marraskuuta 2012

Viikonloppu:)

Viikonloppu!




Joo siis perjantaina menin illasta tallille ja ratsastelin Vellulla ensin noin tunni  kentällä.Vellu oli tosi energisellä päällä eikä se meinannu kuunnella millään apuja mut kyl se onnekseen lopulta rupes sit kuuntelee ja si se meni kivasti!:) No sen jälkeen kokeilin Nappula ponii (Tiedän et oon sille liian pitkä mutten oo liian painava) Meninki vaan pikku hetken käyntiä sillä kentällä ja si lopetelin:) Sit lähinkin tallilta mummolaan:)

No lauantai aamuna menin tallille ja si me melkee heti lähettiin 2 tunniks maaston:) Menin maastossa Nemolla ja oli kyl taas ihan mielettömän kivaa maastossa! Maaston jälkeen pidin taukoo ku kaikki vaatteet oli litimärkiä, koska sato vettä ku oltiin maastossa. No tauvon pidettyäni lähin takas tallii hoitelee Lilliä. No sittenpä pääsin vielä Lillin selkäänki! Olin ensimmäinen joka ratsasti edes Lillä, koska sillä aikasemmin oli käyty vaan selässä .Mutta pakko sanoo tykkäsin mennä sillä vaikka meninkin vaan hetken talutuksessa käyntii:)

Sunnuntaina taas aamusta starttasin tallille mummolasta. Aamupäivä siivoiltiin pihaa si lähettii hoitelee ponei:) Menin taas Lillillä mut täällä kertaa tiellä ja tosi kivasti meni!:) Sen jälkeen juoksutettiin isot hepat kentällä ja otettiin siihen mukaan Lilli et se sais purkaa energisyyttään juoksemalla ja kohtapa putkahti kentän portin ali karkulainen kentälle nimittäin Nappula:D (Se oli siis tarhasta karannu) No se siellä aikansa veti ihan innoissaan kunnes totesi homman olevan tylsää ja se taas pääsi puikahtaam portin ali pois kentältä tällä kertaa:D No sitten se innoissaan kirmas pihassa ja kun hepat vietiin takas aitauksiin ni pyydystettiin samalla myös Nappula takas aitaukseen.

Jooo kansikuva on väliaikainen:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti